0%

Wij zijn Amescador,

en daarmee uit!

AMESCADOR CAMPOUT

Vrienden van de Amescador,
Al menig jaar trekken we eens per jaar naar Camping de Grebbelinie in Renswoude, Het komt voor dat er af en toe Amescador bussen worden verkocht waardoor er ook nieuwe eigenaren komen. Wanneer zij zich bij onze club aansluiten zijn wij natuurlijk heel blij hiermee! Voor deze groep nieuwe eigenaren wat algemene informatie tot het kamperen met “onze club”.

De Stichting Amescador krijgt jaarlijks een bedrag gesponsord door Ames Autobedrijf. Een deel hiervan gebruiken wij (de Stichting) voor een BBQ tijdens onze jaarlijkse Campout. Op zaterdagavond rond een uur of zeven staat deze BBQ voor u klaar indien u zich hiervoor hebt opgegeven. U hoeft alleen uw eigen stoel mee te nemen naar de ruimte bij de kantine. Bij slecht weer kunnen we binnen zitten en hebben we geen kampeerstoel nodig, maar bij mooi weer kunnen we lekker buiten van de BBQ genieten.

• Aankomst De campout is van vrijdag tot en met zondag er zijn geen vaste aankomt- en vertrektijden. U kunt komen wanneer u wilt, het kamperen is op eigen rekening. Wanneer u aankomt op de camping kunt u zich melden (en betalen bij de receptie), u ontvangt hier dan ook een pasje om te kunnen douchen in het sanitairgebouw. Wanneer er niemand aanwezig is bij de receptie dan kunt u doorrijden naar ons gereserveerde veld.

• Vertrek De campout is van vrijdag tot en met zondag, er is geen vaste vertrektijd. Uiteraard kunt u ook langer blijven, het is tenslotte voor eigen rekening. Of u dan ook op dat veld kunt blijven staan, dient u met de campingeigenaar te bespreken. Wij zijn niet op de hoogte van eventuele reserveringen door anderen.

Bij afzeggingen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de BBQ aan u door te berekenen.

• Algemene informatie: Coördinatie evenement: Chantal Scheffel – 06 25428054

Camping De Grebbelinie Ubbeschoterweg 12 3927 CJ Renswoude 0318 591073
CONTACT US

Let's talk about the project

 

ONZE SPONSOREN